Inapoi

Conditii generale de vanzare

Actualizat in 23 martie 2010

Articolul 1 - Generalitati

Pentru a comanda produse este necesara adeziunea clientului la conditiile generale de vanzare. Nici o prevedere contrara la conditiile de cumparare, scrisori, confirmari de primire sau alte documente emise de client nu vor fi folosite importiva Famille Michaud Apiculteurs, daca acestea nu au fost in prealabil acceptate de Bernard Michaud. Informatiile de pe site nu sunt permanente, Famille Michaud Apiculteurs putand sa le modifice in orice moment fara nici un preaviz.

Articol 2 - Comenzi

Orice comanda se va inregistra online si nu va deveni definitiva decat dupa acceptul Bernard Michaud. Cumparatorul este direct raspunzator de informatiile pe care le furnizeaza cu privire la comanda efectuata. In cazul unei erori de text in adresa destinatarului, Bernard Michaud nu isi asuma responsabilitatea livrarii produselor.

Articolul 3 - Pretul

Produsele indicate pentru fiecare din produsele noastre sunt in Euro, avand toate taxele incluse. Toate comenzile, indiferent de originea lor, se achita in Euro. Preturile produselor pot fi modificate fara preaviz. Produsele sunt intotdeauna facturate pe baza tarifelor in vigoare la momentul inregistrarii comenzii. Taxele de transport se calculeaza in functie de tara de destinatie si de greutatea coletului.

Articolul 4 - Plata

Comanda confirmata de client nu va fi luata in considerare de catre Famille Michaud Apiculteurs decat in momentul in care banca va confirma viramentul in contul corespunzator, iar in cazul in care nu se face confirmarea platii, comanda va fi anulata automat si clientul va fi prevenit. Plata se poate face prin card bancar la momentul comandarii produsului online. Numai cardurile Visa, Mastercard, American Express sunt acceptate, deoarece pentru comenzile online este foarte importanta securitatea. Din acest motiv Bernard Michaud, utilizeaza un sistem de tranzactii standardizat (SOGENACTIF), acest sistem permite confidentializarea datelor personale.

Articolul 5 - Livrare

In conformitate cu dispozitiile speciale, produsele prezentate in catalogul electronic al Famille Michaud Apiculteurs, se livreaza in 15 zile lucratoare incepand cu data de la care se accepta comanda de catre Famille Michaud Apiculteurs asa dupa cum se mentioneaza la articolul 2, iar comenzile nu pot depasi 10 kg greutate Termenele de livrare sunt doar indicative,iar Famille Michaud Apiculteurs face tot posibilul respectarii lor. Cu toate acestea intarzierile de livrare nu permit nici anularea nici returnarea banilor.Toate eventualele penalitati datorate intarzierii invocate de client, raman fara efect conform cu articolul 1 in care se prezinta conditiile generale de vanzare.

Livrarea se considera efectuata in momentul receptionarii comenzii de catre client, si se materializeaza prin semnarea unui bon de livrare sau a unei note de primire de catre acesta. Doar clientul are dreptul sa verifice marfa la sosire si in cazul unor neconformitati poate sa faca reclamatii care se dovedesc a fi justificate. Reclamatiile se vor adresa doar catre Bernard Michaud, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire care se va trimite in 3 zile lucratoare incepand cu data livrarii comenzii.

Articolul 6 - Taxele de transport

  • taxe de transport pentru Franta: 8 Euro pentru toata comanda, mai mici la 50 Euro TTC, gratuit pentru o comanda mai mare de 50 Euro TTC

  • taxe de transport pentru tarile din Uniunea Europeana (Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg, Marea Britanie, Italia, Spania, Austria, Danemarca, Irlanda si Portugalia): comanda intre 0 si 50 Euro 11 Euro TTC; pentru comanda mai mare de 50 Euro : 14 Euro TTC

Pentru comenzile mai mari de 10 kg, nu se poate asigura transportul prin posta, astfel Famille Michaud Apiculteurs isi asuma responsabilitatea de a transporta personal marfa.

Articolul 7 - Dreptul de proprietate

Conform legii 80-335 din 12 mai 1980, Bernard Michaud ramane proprietarul marfii (chiar daca aceasta a fost livrata), pana in momentul achitarii integrale a sumei stabilite, prin aplicarea articolului 624 - 16 din codul comertului. Este in mod expres stabilit ca in cazul unor probleme de plata, Famille Michaud Apiculteurs sa revina in posesia marfii, iar taxele de transport sa fie suprtate de client.

Articolul 8 - Responsabilitati

Famille Michaud Apiculteurs nu isi asuma responsabiltatea pentru orice daune de oric natura; dane care ar putea surveni in urma unei utilizari necorespunzatoare a produselor comercializate.

Articolul 9 - Produsele

Produsele sunt prezentate cu cea mai mare exactitate( in detaliu), cu toate acestea daca apar erori, Bernard Michaud nu poate fi luat la raspundere. Pozele produselor nu sunt contractuale, iar specificatiile produselor nu se pot modifica fara un preaviz.

Articolul 10 - Returnarea produselor

In conformitate cu dispozitiile articolului L.121-16 si urmatoarele din codul consumului, clientul dispune de 7 zile pentru returnarea produselor comandate pentru a primi altele in schimb.

Produsul returnat trebuie sa fie obligatoriu in ambalajul original, intact si sigilat.

Taxele de returnare sunt suportate in totalitate de catre client.

Articolul 11 - Litigii

Reclamatiile sau contestatiile sunt tot timpul binevenite. Cu toate acestea clientul se va adresa cu prioritate catre Bernard Michaud pentru a se gasi o solutie amiabila; in caz contrar Tribunalul de comert de la Pau (64) va rezolva problema.

Articolul 12 - Clauza informatiei perfecte

Clientul declara in mod expres ca a primit de la Bernard Michaud toate informatiile si sfaturile necesare pentru produsele comandate.

Vizitati Sunny BIO Vizitati Sunny VIA