Inapoi

Livrari si retururi

Livrari

PIn conformitate cu dispozitiile speciale, produsele prezentate in catalogul electronic al Famille Michaud Apiculteurs, se livreaza in 15 zile lucratoare incepand cu data de la care se accepta comanda de catre Famille Michaud Apiculteurs asa dupa cum se mentioneaza la articolul 2, iar comenzile nu pot depasi 10 kg greutate Termenele de livrare sunt doar indicative,iar Famille Michaud Apiculteurs face tot posibilul respectarii lor. Cu toate acestea intarzierile de livrare nu permit nici anularea nici returnarea banilor.Toate eventualele penalitati datorate intarzierii invocate de client, raman fara efect conform cu articolul 1 in care se prezinta conditiile generale de vanzare.

Livrarea se considera efectuata in momentul receptionarii comenzii de catre client, si se materializeaza prin semnarea unui bon de livrare sau a unei note de primire de catre acesta. Doar clientul are dreptul sa verifice marfa la sosire si in cazul unor neconformitati poate sa faca reclamatii care se dovedesc a fi justificate. Reclamatiile se vor adresa doar catre Bernard Michaud, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire care se va trimite in 3 zile lucratoare incepand cu data livrarii comenzii.

Retur

In conformitate cu dispozitiile articolului L.121-16 si urmatoarele din codul consumului, clientul dispune de 7 zile pentru returnarea produselor comandate pentru a primi altele in schimb.

Produsul returnat trebuie sa fie obligatoriu in ambalajul original, intact si sigilat.

Taxele de returnare sunt suportate in totalitate de catre client.

Vizitati Sunny BIO Vizitati Sunny VIA